EN

Pozitivní leader - audiokniha

Jak energie a štěstí pohánějí špičkové týmy na cestě k úspěchu

Jan Mühlfeit, Melina Costi


Odhalte své silné stránky, nechte se vést Janem Mühlfeitem, blízkým spolupracovníkem Billa Gatese.
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků. Odhalte, jak inspirovat vlastní tým, jak dosáhnout vytyčených výsledků a přitom si zachovat rovnováhu mezi úspěchem a štěstím. Zjistěte, jak se zbavit stresu a negativismu a odemkněte potenciál u sebe i u lidí, kteří vás obklopují. Zkrácená audiokniha na mp3 CD Celková délka 12 hodin Čte Aleš Zbořil
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Aleš Zbořil
Délka 11 hodin 58 minut
Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 8594050424357
Datum vydání 08.03.2018
Věk od 14
Formát 140x125 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,053
Typ CD audio

Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu?

Pozitivní Leader popisuje 4 kroky, jak se stát šťastnějším a inspirativnějším lídrem:

- pracujte se svými silnými stránkami

- vytyčte si své poslání a vizi

- staňte se „generálním ředitelem vlastní energie“

- veďte sebe i svůj tým ke štěstí

Autor, bývalý prezident evropského Microsoftu, shrnul do knihy své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí. Pomůže vám najít způsob, jak inspirovat vlastní tým, dosáhnout vytyčených výsledků, a přitom si zachovat rovnováhu mezi úspěchem a štěstím. Zjistíte, jak se zbavit stresu a negativismu a odemknout potenciál u sebe i u lidí, kteří vás obklopují.

Odhalte své silné stránky, nechte se vést Janem Mühlfeitem!

Zkrácená audiokniha na mp3 CD

Celková dělka 12 hodin

Čte Aleš Zbořil

Jan Mühlfeit je globální stratég, kouč a mentor. Pomáhá jednotlivcům, organizacím a zemím na celém světě odemknout lidský potenciál. Dvacet dva let působil na vedoucích pozicích v Microsoftu, v letech 2007-2014 byl Presidentem Microsoft Corporation pro Evropu.

Vytvořil unikátní metodiku osobního rozvoje, která má kořeny v pozitivní psychologii. Vychází nejen z jeho vlastních zkušeností, ale i z praxe mnoha úspěšných lidí ze světa globálního byznysu, politiky a sportu, se kterými se měl tu čest setkat, pracovat a trávit čas.

Jan Mühlfeit zdůrazňuje: „Pokud lidé dělají to, k čemu mají talent, co je jejich silnou stránkou, mohou být nejenom produktivnější a úspěšnější, ale i šťastnější. Odemykání lidského potenciálu je pro mne osobní mantrou, protože si myslím, že pokud lépe využijeme to nejlepší v nás, podaří se tak vytvořit lepší svět k našemu žití.“

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit je globální stratég, kouč a mentor. Jeho osobním posláním je „pomáhat jednotlivcům, organizacím a zemím na celém světě odemknout svůj lidský potenciál“. Má za sebou velmi úspěšné budování týmů a organizací během dlouhé kariéry v Microsoftu, kde působil na různých vedoucích pozicích. Na základě svých zkušeností vytvořil zcela unikátní metodiku pro jednotlivce i týmy zaměřenou na hledání a objevení vlastní výjimečnosti. Tento kurz Jan Mühlfeit vyučuje v soukromém i veřejném sektoru po celém světě, koučuje vrcholové manažery z mnoha zemí. V roce 2017 vyšla jeho kniha Pozitivní leader, ve které shrnuje své dlouholeté zkušenosti z vedení týmů. O rok později se svou spolupracovnicí Katkou Novotnou připravil knihu Odemykání dětského potenciálu. Ta vychází z jeho veleúspěšných kurzů a seminářů, v nichž pomáhá rodičům odhalit skryté talenty jejich potomků. Aneb jak zní podtitul knihy: každé dítě je originál. Ve spolupráci s Katkou připravil i další publikaci: V knize Rodina jako tým se věnují rozvoji potenciálu jednotlivých členů rodiny a učí je, jak navzájem spolupracovat tak, aby rodina jako celek dosáhla maximální harmonie a úspěchu. Ve své knize Budování úspěšných týmů spojil síly s bývalým kapitánem české basketbalové reprezentace a konzultantem v oblasti leadershipu Pavlem Pumprlou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM