EN

Kuchařka při onemocnění ledvin

Růžena Milatová, Marek Novotný


Jak jíst při snížené funkci ledvin?

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788074298097
Datum vydání 24.04.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,144
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat. .

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Růžena Milatová

Růžena Milatová

Růžena Milatová vystudovala střední zdravotní školu, obor dietní sestra. V současné době pracuje jako nutriční terapeut ve společnosti IKEM. Své znalosti a zkušenosti zúročuje v úspěšných dietních kuchařkách.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM