EN

Ten vánoční čas + CD

Jiřina Rákosníková


Vánoční koledy, říkanky a popěvky s půvabnými ilustracemi Jana Kudláčka
Zazpívejte si s dětmi tradiční vánoční koledy a popěvky a připomeňte si říkadla, která nás provázejí v klidném vánočním čase. Sbírku sestavila zkušená pedagožka Jiřina Rákosníková. Texty písní kromě malebných ilustrací Jana Kudláčka doplňují také notové záznamy, a tak domácímu muzicírování nestojí nic v cestě. Zvlášť v doprovodu vynikajících muzikantů, jako jsou Marko Ivanovič nebo Jiří Pavlica.

Detailní informace

Ilustrátor Jan Kudláček
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788074298820
Datum vydání 08.10.2018
Věk od 3
Formát 210x210 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,443
Typ Kniha + CD
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Po „Hrajeme si u maminky“ a „Studánko Rubínko“ další z řady úspěšných dětských knížek Jiřiny Rákosníkové, doplněná CD s koledami. Téma Vánoc bylo, je a doufejme vždy bude příležitostí k zamyšlení, rozjímání. Zkušená pedagožka Jiřina Rákosníková nás touto dobou provází s pomocí říkadel, popěvků a vánočních koled. Texty písní jsou kromě bohatých ilustrací Jana Kudláčka doprovozeny notovými záznamy, a tak domácímu muzicírování nestojí nic v cestě -- navíc když čtenáři na přiloženém CD dělají společnost vynikající hudebníci Marko Ivanovič, Jiří Pavlica a další.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiřina Rákosníková

Jiřina Rákosníková

MgA. Jiřina Rákosníková absolvovala taneční konzervatoř a poté vystudovala taneční pedagogiku na AMU v Praze. Dlouhodobě pedagogicky pracuje s dětmi i studenty a podílí se na odborných seminářích pro pedagogy. Jako choreografka spolupracovala s televizí, filmem i profesionálními divadly. Od rroku 1992 pořádala pravidelná setkání s rodiči a dětmi pod názvem Hrajeme si u maminky, kterážto dala jméno první z jejích knih pro děti s nádhernými ilustracemi Jana Kudláčka. Ze spolupráce s tímto malířem vzešly také další knihy, například Studánko Rubínko a Ten vánoční čas, doplněné hudebním CD Jiřího Pavlici a Hradišťanu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM