EN

Semafor: šedesát let v jednom představení

Jiří Suchý, Lukáš Berný


Oslavte jubileum s legendou české divadelní scény
Jiří Suchý, Jiří Šlitr, Jitka Molavcová a spousta dalších. Tváře, které se nesmazatelně zapsaly do dějin českého divadelnictví, hudby i televizní zábavy. Divadlo SEdmi MAlých FORem vás u příležitosti šedesátého výročí zve na prohlídku své vlastní historie. Oponu jedné z nejslavnějších českých scén vám poodhrne sám Jiří Suchý. Součástí knihy jsou také autentické materiály, například dobové vstupenky na představení, které udělají radost nejednomu fanouškovi.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788026426592
Datum vydání 30.09.2019
Věk od 15
Formát 235x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 1,416
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jiří Suchý, Jiří Šlitr, Jitka Molavcová a spousta dalších. Tváře, které se nesmazatelně zapsaly do dějin českého divadelnictví, hudby i televizní zábavy.

Divadlo SEdmi MAlých FORem vás u příležitosti šedesátého výročí zve na prohlídku své vlastní historie. Oponu jedné z nejslavnějších českých scén vám poodhrne sám Jiří Suchý. Součástí knihy jsou také autentické materiály, například dobové vstupenky na představení, které udělají radost nejednomu fanouškovi.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lukáš Berný

Lukáš Berný

Narodil se v Jilemnici roku 1978, od dětství žije v Praze. Psaní je mu krásným koníčkem k práci rozhlasového moderátora. Do literárního světa se uvedl čtyřdílnou knižní edicí Kde pijí múzy o historii staropražských hospůdek. Sběratelská vášeň spojená s dílem dvojice S+Š jej přivedla k dlouholeté spolupráci s divadlem Semafor, přičemž s Jiřím Suchým napsal knihu Semafor: Šedesát let v jednom představení. Pro radost vydává také beletrii (povídková sbírka Spálené sochy či novela Červený havran). Celoživotní láskou zůstávají: hudba Beatles, bondovky a literatura obecně.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM