EN

Zahrada zapomnění

Radka Zadinová


Může být holka s temnou minulostí v patách ještě někdy šťastná?
Ester právě bylo osmnáct, je bez domova a za sebou má minulost, na kterou nechce vzpomínat. Vrací se do míst, kde žila jako malá holka s mámou a sestrou. Má k tomu svůj důvod, ale netuší, jestli jí to přinese naději nebo zklamání a další bolest. Holka bez rodiny to nemá snadné. Je možné, že by mohla zůstat, pracovat ve zdejším penzionu jako pomocná síla v kuchyni, že by mohla být šťastná? Když poznává Matyáše, zjišťuje, že mají mnoho společného. Jenže její mladý šéf Roman si to v žádném případě nemyslí...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Daniela Pavlíková
Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788026427179
Datum vydání 30.09.2019
Věk od 12
Formát 124x196 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,326
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ester právě bylo osmnáct, je bez domova a za sebou má minulost, na kterou nechce vzpomínat. Vrací se do míst, kde před více než deseti lety žila jako malá holka s mámou a sestrou. Má k tomu svůj důvod, ale netuší, jestli jí to přinese naději nebo spíš zklamání a další bolest. Nedoufá v zázraky, chtěla by prostě jen normálně žít. Jenže holka bez rodiny, bez práce a bez možnosti na změnu k lepšímu, to nemá snadné.

Ester má velmi komplikovanou povahu, nikdy se neusmívá a nikdy nepláče. Nikoho si k sobě nepustí, snad až na malou Emu. Je možné, že by mohla zůstat, pracovat ve zdejším penzionu jako pomocná síla v kuchyni, že by mohla být šťastná?

Trauma, které si v sobě nese, jí každou snahu ztěžuje a Ester dobře ví, že zdání klame.

Vypadá jako křehká, nevinná holka, ale uvnitř jí srdce ztvrdlo na kámen. Když poznává Matyáše, zjišťuje, že mají mnoho společného. Jenže její mladý šéf Roman si to v žádném případě nemyslí...

A ještě pořád má v patách svou minulost. Co když ji někdo pozná? Co se stane, až lidé, kteří jí projevili svou důvěru, zjistí, že zabila člověka?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radka Zadinová

Radka Zadinová

Radka Zadinová knihy zkrátka miluje. I proto pracuje jako knihovnice a navíc píše knihy pro ženy a mládež. Práce s lidmi ji baví a práce s knížkami je pro ni splněný sen. Odjakživa si přála dvě věci – být knihovnicí a spisovatelkou... Žije na úpatí Krušných hor se třemi dětmi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM