EN

Zlatá kniha komiksů Neprakty a Švandrlíka

Miloslav Švandrlík


Kompletní komiksová tvorba legendární autorské dvojice!
Zlatá kniha komiksů Neprakty a Švandrlíka je prvním kompletním vydáním všech komiksů, které spolu tito dva geniální umělci vytvořili.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 368
EAN 9788076832459
Datum vydání 17.11.2022
Věk od 10
Formát 210x297 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 1,668
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autorská dvojice Neprakta–Švandrlík se víc než třicet let věnovala komiksové tvorbě, která přivedla ke kresleným příběhům celou jednu generaci mladých čtenářů. Komiksy vycházely nejen v dětských časopisech, ale i v novinách – na pokračování vydali téměř dvacítku titulů. Jiří Winter, znám také jako Neprakta, je český kreslíř, karikaturista, ilustrátor a humorista, který za svůj život nakreslil více než 35 000 kreslených vtipů (je uveden v Guinnessově knize rekordů) a ilustroval stovky humoristických knih. Spolu s výborným českým humoristou Miloslavem Švandrlíkem tvořili celé desítky let nepřekonatelně duo ilustrátor/spisovatel při tvorbě komiksů pro děti i dospělé.

Lesní kvítko – Lampion Alpaka – Mladý muž hledá – Odhalený pár – Upíři na Rusi – Olympiáda v Posázaví – Sek a Zula – Punťa chrání přírodu – Punťa hvězda pravěku – Přátelé z pravěku – Pan Šambule – Sága rodu Krokova – Lachtan Alfons – Příhody žížaly Sámošky a spousta dalších komiksů…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zlatá kniha komiksů"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM