EN

Dotkni se mě, lásko

Katarína Gillerová


Zuzana se je přesvědčená, že už ji žádná láska nečeká. A přitom ji má přímo vedle sebe…
Zuzana je úspěšná žena. Tedy navenek určitě. Studovala vysokou školu, z malé slovenské vesnice se přestěhovala do Bratislavy, našla si skvělé zaměstnání. Má spoustu přátel a s kolegy v práci si rozumí. Co všechno ale musela v životě překonat, aby se dostala tam, kde je? Proč matka bránila Zuzaně ve vztahu s Jankem, její první láskou, a proč s ní Janko přerušil veškerý kontakt?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Dotkni sa ma, láska
Původní jazyk slovenština
Počet stran 352
EAN 9788026714897
Datum vydání 02.05.2019
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,502
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Příběh o lásce a tajemství.

Zuzana je úspěšná žena. Tedy navenek určitě. Studovala vysokou školu, z malé slovenské vesnice se přestěhovala do Bratislavy, našla si skvělé zaměstnání. Má spoustu přátel, s kolegy v práci si rozumí. Co všechno ale musela v životě překonat, aby se dostala tam, kde je? Proč matka bránila Zuzaně ve vztahu s Jankem, její první láskou? Proč Janko přerušil se Zuzanou kontakt? A proč se teď Zuzana bojí každého důvěrnějšího dotyku a je přesvědčena, že už ji žádná láska nečeká? A přitom má životní lásku přímo vedle sebe…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katarína Gillerová

Katarína Gillerová

Narodila se v Kremnici a vyrostla v Žiaru nad Hronom, kde vystudovala střední ekonomickou školu. Po maturitě odešla do Bratislavy a při zaměstnání absolvovala Ekonomickou univerzitu. Je vdaná, má jednoho syna a pracuje jako ekonomka. Autorka, která je označována za slovenskou Danielle Steelovou, v Česku vydala více než desítku románů pro ženy. Patří mezi ně Zapomeň na minulost (2012), Kroky v dešti (2017), Cizí ložnice (2018), Život plný iluzí (2020), Jen trochu lásky (2020) či Dívka v zrcadle (2021). Na knihu Příliš mnoho tajemství navázala volným pokračováním Příliš mnoho vzpomínek. Zpestřením její tvorby je mysteriózní thriller Mlha mezi námi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM