EN

Kde zní zpěv krkavců

Kubíčková Klára


Pročpak je výchovný ústav pro nepřizpůsobivé mladé dámy na tak odlehlém místě?
Pohár trpělivosti Elfrydina bohatého otce přetekl a po mnoha marných snahách vychovat z ní slušnou mladou dámu ji poslal do výchovného ústavu pro nepřizpůsobivé dívky na Krkavčím vrchu. Elfryd cítí, že po své zemřelé matce, jíž všichni nazývali čarodějnicí, zdědila schopnosti, které jen tak někdo nemá. Budou však stačit na to, aby překonala nástrahy přísného ústavního řádu? A co když tu není jediná, kdo dokáže čarovat?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788025343388
Datum vydání 12.09.2019
Věk od 12
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pohár trpělivosti Elfrydina bohatého otce přetekl. Po mnoha marných snahách vychovat z ní slušnou mladou dámu ji poslal do zapadlého výchovného ústavu pro nepřizpůsobivé dívky na Krkavčím vrchu. Však oni si tam s ní už poradí!

Elfryd cítí, že po své zemřelé matce, jíž nikdo neřekl jinak než čarodějnice, zdědila schopnosti, které jen tak někdo nemá. Budou však stačit na to, aby překonala nástrahy přísného ústavního řádu? A co když se ukáže, že není jediná, kdo dokáže čarovat?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

Vendeadreams.blogspot.com - Kde zní zpěv krkavců

„Dalším plusem jsou postavy - jsou rozličné a hlavní hrdinka je pěkná badass, která se nebojí jít za svým. I když je kniha určena spíše pro middle grade, nenechte se tím zmást. Užijí si ji i starší!"
NAPIŠTE NÁM