EN

Lunasterové - Skok nad hvězdami

Natalja Ščerba


První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe
Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem a běháním po střechách, odkud pozoroval vzdálené hvězdy. V její přítomnosti však najednou hvězdy začaly být na dosah a Měsíc se ukázal v novém, tajemném světle. Setkání mladé Astry Celestiny, Lunojase Alexe a zdánlivě obyčejného Tima bylo náhodné, zato osudové. Co spojuje jejich původně tak vzdálené životy?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Olga Zakis
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Lunastry 1 - Pryžok nad zvězdami
Původní jazyk ruština
Překladatel Martina Pálušová
Počet stran 392
EAN 9788025346297
Datum vydání 05.03.2020
Věk od 12
Formát 162x215 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,728
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vítejte ve světě Lunasterů. Podobá se tomu našemu, v mnoha ohledech je ale velmi odlišný. Mimo obyčejných beztvářných ho obývají okřídlení Lunojasní, jejichž síla je spojená s Měsícem, a Asterové – hvězdní skokani, kteří umí vyhledávat zvláštní znaky a najít podle nich cesty do jiných světů. Mezi Lunojasnými a Astery panuje dlouholetá rivalita, ale jejich osudy jsou zároveň vzájemně provázané…

Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem, běháním po nočních ulicích a běháním po střechách, odkud pozoroval krásné a vzdálené hvězdy. V její přítomnosti však najednou hvězdy začaly být na dosah a Měsíc se začal ukazovat v novém, tajemném světle.

Setkání mladé Astry Celestiny, Lunojase Alexe a zdánlivě obyčejného beztvářného Tima bylo náhodné, zato osudové. Co spojuje jejich původně tak vzdálené životy? Jakou bariéru bude muset Tim překonat? Co bylo předpovězeno Alexovi ve starodávné věštbě a proč se Celestině tak často zdá zvláštní sen o dvanácti princeznách?

Nová fantasy série od autorky Časodějů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM