EN

Poznej město z vrabčí perspektivy

Štěpánka Sekaninová


Proleť s vrabci všemi částmi města a nevynechej ani kousek.
Rodinka pěti vrabců přiletí jednoho dne do města. Zatímco maminku Vrabcovou přitahují bulváry plné módních butiků, táta Vrabec se synkem propadnou tajům městského podzemí. Babička Vrabcová by nejraději odpočívala na lavičce v parku nebo v kavárně na náměstí, její vnučka by pro změnu s chutí skočila do bazénu. Kniha se třemi mapami a spoustou informací o tom, z čeho se vlastně skládá město, zaujme jistě všechny malé čtenáře i jejich rodiče.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 17
EAN 9788000055114
Datum vydání 28.10.2019
Věk od 3
Formát 190x250 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,309
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rodinka pěti vrabců přiletí jednoho dne do města. Zatímco maminku Vrabcovou přitahují bulváry plné módních butiků, táta Vrabec se synkem propadnou tajům městského podzemí. Babička Vrabcová by nejraději odpočívala na lavičce v parku nebo v kavárně na náměstí, její vnučka by pro změnu s chutí skočila do bazénu. Kniha se třemi mapami a spoustou informací o tom, z čeho se vlastně skládá město, zaujme jistě všechny malé čtenáře i jejich rodiče. Chcete projít město křížem krážem? Přidejte se k vrabčí rodince a dejte si pozor, ať nezabloudíte!

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová vyrostla a své dětství strávila v kolínských rovinách Polabské nížiny. Ze srdce Čech ji osud zavál do srdce Moravy. Na FF MU vystudovala Český jazyk a historii. Ještě během studií začala pracovat v ČT Brno, kde jako redaktorka zpravodajství procestovala a poznala každý kout Jihomoravského regionu. Ze zpravodajství později přešla na dramaturgii zábavných a dětských pořadů brněnského studia. Vzhledem k tomu, že Štěpánka miluje knihy a celý svůj život touží psát, nezaváhala ani minutu, když se jí na její další životní cestě naskytla příležitost pracovat jako literární redaktorka v Albatros Media. A tak píše, je obklopena nádhernými knihami a plní si svůj dětský sen…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM