EN

Čteme sami – Kouzelné pastelky

Marcela Kotová


Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
Kačenka čekala, že pod vánočním stromečkem najde dárek, kterým ohromí všechny spolužačky. Když dostane jen obyčejné pastelky, je zklamaná. Jenže všechno je jinak – pastelky jsou kouzelné! Zažije s nimi spoustu legrace, a navíc pozná, co je to opravdové kamarádství. Vánoční příběh doplněný krásnými ilustracemi je přizpůsoben čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Jednoduchý text a větší velikost písma jim usnadní první samostatné pokusy o čtení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Řada Čteme sami
Počet stran 68
EAN 9788025344750
Datum vydání 14.11.2019
Věk od 6
Formát 170x220 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,34
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Blíží se Štědrý den a Kačenka se nemůže dočkat, až uvidí rozsvícený vánoční stromek a pod ním dárky. Doufá, že dostane něco, čím ve škole ohromí všechny spolužačky. Když zjistí, že jí Ježíšek nadělil jen obyčejné pastelky, je zklamaná. Brzy však přijde na to, že všechno je jinak. Pastelky jsou totiž kouzelné! Kačenka s nimi zažije spoustu legrace, a navíc pozná, co je to opravdové kamarádství.

Vánoční příběh doplněný krásnými ilustracemi je přizpůsoben čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Jednoduchý text a větší velikost písma jim usnadní první samostatné pokusy o čtení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Čteme sami"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marcela Kotová

Marcela Kotová

Česká spisovatelka Marcela Kotová žije na Karlovarsku a pracuje jako učitelka v mateřské škole. Práce s dětmi ji přivedla k psaní knih. Nejprve to byly knížky pro začínající pedagogy, poté začala psát pohádky pro děti. Ve volných chvílích ráda čte, tančí nebo hraje na klavír a na kytaru, maluje anebo tvoří keramiku.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM