EN

Studie ohně

Maria V. Snyderová


Studium skončilo, přichází skutečné zkoušky. Třetí díl akční fantasy série.
Když se zemí rozšíří zprávy, že je Jelena Hledačkou duší a dokáže duše polapit i pustit na svobodu, lidé začnou být neklidní. Jeleniny neobvyklé schopnosti i minulost ji už tak staví mimo společnost. A zatímco Rada projednává její osud, dostane znepokojivou zprávu: vražedný kouzelník, kterého již jednou porazila, plánuje napadnout její vlast. Podaří se jí zachránit svoje blízké i zemi, která jí byla domovem?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Fire Study
Původní jazyk angličtina
Řada Studie
Překladatel Magdaléna Stárková
Počet stran 480
EAN 9788076612792
Datum vydání 13.09.2021
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,613
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když se zemí rozšíří zprávy, že je Jelena Hledačkou duší a dokáže duše polapit i pustit na svobodu, lidé začnou být neklidní. Jeleniny neobvyklé schopnosti i minulost ji už tak staví mimo společnost. A zatímco Rada projednává její osud, dostane znepokojivou zprávu: vražedný kouzelník, kterého již jednou porazila, plánuje napadnout její vlast.

Čest tak Jelenu vyšle na cestu, která ji dovede na pokraj sil, a vpřed ji žene jen naděje, že se znovu setká se svými drahými. Na této pouti ji doprovázejí spojenci, nepřátelé, milenci i vrazi a jejich loajalita je pochybná. Jelena bude mít jen jedinou šanci ukázat, co v ní je - a zachránit zemi blízkou jejímu srdci.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Studie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Maria V. Snyderová

Maria V. Snyderová

Americká spisovatelka Maria V. Snyderová (*1973) se narodila a vyrostla ve Filadelfii. Vystudovala meteorologii a tvůrčí psaní. S vysokoškolským prostředím se nedovedla rozloučit, takže nadále vyučuje na Seton Hill University. Na psaní ji nejvíc baví přípravná část, soustředí se na výzkum, aby byly její příběhy co nejrealističtější. Díky svým knihám se naučila šermovat, vypáčit zámek, jezdit na koni nebo foukat sklo. Když nepíše a nezkoumá, ráda cestuje – sama, s kocourem nebo s rodinou.
Zobrazit profil autora

Recenze

me-knizni-zazitky.webnode.cz - Studie ohně

...„Celkově Studie ohně naplnila očekávání, která jsem do ní vkládala. Skvěle se četla, nevynechala oblíbené postavy, přinesla nové informace a rozvinula i ty, které už pro čtenáře dávno nebyly neznámé.“...
NAPIŠTE NÁM