EN

Už teď jsi mrtvá

Sharon J. Bolton


Samostatný román Sharon J. Bolton.
Krátce před rozbřeskem se pasažéři vyhlídkového letu balónem stanou svědky brutální vraždy. Necelou hodinu poté se balón zřítí. Katastrofu přežije jediná členka osádky. Spatřila vrahovu tvář – ale také on spatřil ji. A je odhodlán udělat vše pro to, aby jedinou očitou svědkyni svého činu zlikvidoval. Žena prchá neosídlenou krajinou, osamělá a vyděšená, a snaží se co nejdříve dostat na místo, kde se bude znovu cítit v bezpečí. Netuší, že právě tam bude muset čelit největší hrozbě...

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Dead Woman Walking
Původní jazyk angličtina
Překladatel Květa Palowská
Počet stran 424
EAN 9788074982804
Datum vydání 14.11.2018
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,504
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

"Krátce před rozbřeskem se pasažéři vyhlídkového letu balónem stanou svědky brutální vraždy. Necelou hodinu poté se balón zřítí. Katastrofu přežije jediná členka osádky.

Spatřila vrahovu tvář – ale také on spatřil ji. A je odhodlán udělat vše pro to, aby jedinou očitou svědkyni svého činu zlikvidoval.

Žena prchá neosídlenou krajinou, osamělá a vyděšená, a snaží se co nejdříve dostat na místo, kde se bude znovu cítit v bezpečí. Netuší, že právě tam bude muset čelit největší hrozbě..."

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sharon J. Bolton

Sharon J. Bolton

Sharon J. Bolton vyrostla na malém městě v hrabství Lancashire a po univerzitních studiích pracovala v několika londýnských PR agenturách. Kariérních ambicí se však ochotně vzdala: nejprve kvůli mateřství a posléze kvůli psaní, protože tyto dvě věci považuje za hlavní smysl života. Za literární tvorbu byla nominována na celou řadu cen. Mnohé z těchto nominací proměnila ve vítězství, včetně mety nejvyšší – zisku prestižní ceny Dagger in the Library. Recenze a ohlasy na knihy Sharon J. Bolton nešetří chválou a i na české databázi knih dosahují její romány vysokých čtenářských hodnocení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM