EN

Fantom

Susan Kay


Erikův životní příběh. Kým byl, než se z něj stal fantom Opery?
Všichni ten příběh známe: v katakombách pod pařížskou Operou žije Erik, znetvořený génius přezdívaný Fantom. Z lásky k půvabné Christině rozpoutá dramatický sled událostí, v jejichž závěru sám umírá. Co ale bylo předtím, než se z Erika stal Fantom? Susan Kay ve svém románu mistrně navazuje na to, co zůstávalo pouze naznačeno. Čtenář obeznámený s klasickým příběhem tak získává nový odlišný náhled na dnes již legendární postavu Fantoma Opery.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Phantom
Původní jazyk angličtina
Počet stran 552
EAN 9788074983320
Datum vydání 29.08.2019
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Hmotnost 0,638
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Všichni ten příběh známe, ať už z klasického díla Gastona Lerouxe nebo ze slavného muzikálu: v katakombách pod pařížskou Operou žije Erik, psychicky narušený a fyzicky znetvořený génius hudby přezdívaný Fantom. Z lásky k půvabné pěvkyni Christině rozpoutá dramatický sled událostí, v jejichž závěru sám umírá.

Co ale bylo předtím, než se z Erika stal Fantom?

Susan Kay ve svém velkolepém románu mistrně navazuje na to, co doposud zůstávalo pouze naznačeno. Strhující a brilantně komponovaný děj neukazuje Fantoma jako monstrum, ale především jako výjimečnou lidskou bytost. Erikovy osudy jsou zde podány z různých úhlů: jednak očima lidí, s nimiž se na své neobyčejné životní pouti setkal, jednak poznáváme to, jak vnímal sám sebe.

Čtenář obeznámený s klasickým příběhem díky tomuto románu získává poněkud odlišný náhled na dnes již legendární postavu. A pro toho, kdo Fantoma Opery ještě nečetl, bude tento román průvodcem po životě a osudu člověka, jehož touha po opětované lásce došla vskutku zvláštního naplnění.

Ke stažení

pdf Příloha.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM