EN

Kuchařka schválená Svazem diabetiků ČR
485 receptů pro diabetiky a pro všechny ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, ale chutně. Součástí všech receptů jsou, mimo použitých surovin a popisu zpracování, i přepočty živin a potravin, včetně kalorických hodnot. Každý si tak může upravit jídelníček podle svých aktuálních potřeb, včetně nastavení léčby diabetu. Současně je doplněna pravítkem pro výpočet množství sacharidů v nejběžnějších potravinách.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788076011618
Datum vydání 02.09.2019
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,495
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

485 receptů nejen pro diabetiky, ale pro všechny, kdo se chtějí stravovat zdravě a chutně. Kniha přehledně podává nejnovější zásady stravování pro lidi trpící cukrovkou i pro ty, kterým "jen" záleží na racionálním způsobu stravování. Součástí všech receptů jsou, kromě použitých surovin a popisu jejich zpracování, i přepočty živin a potravin včetně jejich kalorických hodnot. Každý si tak může upravit jídelníček podle svých aktuálních potřeb, včetně nastavení léčby diabetu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vladimíra Havlová

Vladimíra Havlová

Bc. Vladimíra Havlová pracuje od roku 1992 jako edukační sestra v Centru diabetologie Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Vystudovala střední zdravotní školu – obor dietologie a získala atestaci z poruch metabolismu a výživy. Je členkou výboru sekce sester České diabetologické společnosti a autorkou řady odborných publikací.
Zobrazit profil autora

Alexandra Jirkovská

Alexandra Jirkovská

Alexandra Jirkovská je přední odbornicí v oboru diabetologie a vnitřního lékařství. Její vědecké výsledky a dlouholeté zkušenosti jí zajistily renomé uznávané osobnosti v podiatrii nejen v České republice, ale i v Evropské diabetologické společnosti. Byla zvolena do výboru Diabetic Foot Study Group. Zasloužila se i o praktickou edukaci v diabetologii a dietoterapii. Za české i zahraniční publikace a monografie získala ceny České kardiologické společnosti, České diabetologické společnosti a České internistické společnosti JEP.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM