EN

Vzpomeň si na lásku

Srdcovky

Sarah Jio


Když se láska, kterou už jste dávno oplakali, znovu objeví a převrátí vám život na ruby
U romantické večere se snoubencem Ryanem si Kailey uvědomí, jaké má štěstí. Má skvělou práci, dokonalého partnera a za chvíli svatbu. Při odchodu spatří před vchodem do restaurace zarostlého bezdomovce. Když se muži podívá do očí, pozná svoji životní lásku, Cadea McAllistera. Před deseti lety bez vysvětlení zmizel a teď žije na ulici a na nic si nepamatuje. Kailey se musí rozhodnout, co a koho vlastně chce.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Always
Původní jazyk angličtina
Počet stran 328
EAN 9788026717805
Datum vydání 14.05.2020
Věk od 18
Formát 120x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Srdcovky
Hmotnost 0,337
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

U romantické večeře se svým snoubencem Ryanem si Kailey Crane uvědomí, jaké neskutečné štěstí má. Skvělou práci novinářky v listu Herald, zasnoubená je s dokonalým mužem a večeří v jedné z nejfajnovějších restaurací v Seattlu. Při odchodu spatří před restaurací hubeného zarostlého bezdomovce. Chce mu dát krabici s jídlem, kterou si odnášeli domů, ale když se muži podívá do očí, jako by ji zasáhl blesk. Je to její životní láska, Cade McAllister, který před deset lety zmizel a Kailey z toho byla zničená. Chudák, kterého teď potkala na ulici, je jen stín dřívější lásky. Během následujících týdnů pomáhá Kailey Cadeovi dát život zase dohromady a před Ryanem to zpočátku tají. Při konfrontaci se starým vztahem si Kailey uvědomí, že se bude muset rozhodnout, co a koho vlastně chce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio je americká spisovatelka, blogerka a novinářka, která působila v médiích The New York Times, Marie Claire, Glamour či SELF. Na rozhlasové stanici NPR moderovala pořad Morning Edition. Její romány byly přeloženy do téměř třiceti jazyků. V nakladatelství Motto vyšly knihy Láska z deníku, Vzpomeň si na lásku a Napiš si svůj šťastný konec. V románu Všechny květy Paříže autorka kombinuje příběh ze současnosti a druhé světové války. Sarah Jio žije v americkém Seattlu s manželem, šesti dětmi a několika psy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM