EN

Zvířátka a loupežníci

Vojtěch Kubašta


Byla jednou jedna zvířátka a ta žila a oddaně sloužila na statku. Místo vlídného slova je ale za jejich věrnou práci odměnil nespravedlivý sedlák pořádným výpraskem. Co dělat? Nespokojená zvířátka se rozhodla, že raději utečou do světa. A jak to všechno dopadlo? To se dozvíte z klasické pohádky Vojtěcha Kubašty s unikátními prostorovými ilustracemi, které si oblíbili čtenáři po celém světě.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 12
EAN 9788000057439
Datum vydání 05.10.2020
Věk od 3
Formát 253x193 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,341
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Byla jednou jedna zvířátka a ta žila a oddaně sloužila na statku. Místo vlídného slova je ale za jejich věrnou práci odměnil nespravedlivý sedlák pořádným výpraskem. Co dělat? Nespokojená zvířátka se rozhodla, že raději utečou do světa. Jenže takový svět, to je místo plné nebezpečí. Alík, Ivan, Mína i Kikirik o tom vědí své, vždyť se na své cestě museli vypořádat se skupinkou zlých loupežníků. A jak to všechno dopadlo? To se dozvíte z klasické pohádky Vojtěcha Kubašty s unikátními prostorovými ilustracemi, které si oblíbili čtenáři po celém světě.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vojtěch Kubašta

Vojtěch Kubašta

Vojtěch Kubašta je ve světě uznáván jako jeden z průkopníků prostorových knih. Vystudoval architekturu na ČVUT v Praze, věnoval se nejprve knižní grafice, poté ilustraci dětských knih, později sám navrhoval knihy prostorové. Od roku 1953 spolupracoval s nakladatelstvím Artia, jeho prostorové knihy byly určeny především na vývoz do zahraničí, celkově byly přeloženy do sedmatřiceti jazyků. Jen některé z nich vyšly i česky (např. O červené Karkulce), většina z nich až po roce 1989. Spolupracoval i s Waltem Disneym, vytvořil pro něj například prostorového Bambiho nebo Knihu džunglí.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM