EN

Srdce času: Soví noc

Monika Peetzová


Mezi přátelstvím a zradou! Druhý díl série o cestování časem
Lena se jen těžko vrací do normálního života. Jak má po všem jen tak zapomenout na Danteho? Brzy na ni ale čekají daleko větší starosti: na školním výletě zjistí, že její pronásledovatel to zdaleka nevzdal. Na poslední chvíli podstrčí chronometr, se kterým může cestovat časem, kamarádce Bobbie. Ta však propadne do minulosti a netuší, jak se dostat zpět. Lena tak musí porušit svůj slib a vrátit se do Neviditelného města. Jen na ní závisí osud nejen Bobbie, ale celého světa cestovatelů časem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Das Herz der Zeit: Die Nacht der Eulen
Původní jazyk němčina
Řada Srdce času
Překladatel Tereza Eliášová
Počet stran 360
EAN 9788076615625
Datum vydání 11.08.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,511
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Lena se jen těžko vrací do normálního života. Jak má jen tak zapomenout na Danteho, kluka s různobarevnýma očima? Brzy na ni ale čekají daleko větší starosti: na školním výletě zjistí, že její pronásledovatel to ještě zdaleka nevzdal.

Na poslední chvíli se Leně podaří podstrčit chronometr, se kterým může cestovat časem, své kamarádce Bobbie. To se však ukáže jako osudová chyba. Na útěku Bobbie spadne po hlavě do minulosti - a protože cestovat časem neumí, nemůže najít cestu ven.

Lena tak musí porušit svůj slib a vrací se do Neviditelného města. Potřebuje Danteho pomoc. Její protivník je ale pořád aspoň o krok před ní a nyní musí Lena zachránit nejen Bobbie, ale i celý neviditelný svět...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Srdce času"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM