EN

Zápisník alkoholičky (audiokniha)

Michaela Duffková


Poslední sklenička… dnes už popáté. Audiokniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera.
Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě. Chcete vědět, proč je tak těžké přiznat si problém s pitím? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě? Co bylo autorce motivací k léčbě a jak vypadal první rok po ní? Všechny odpovědi přináší otevřená a přímá zpověď abstinující alkoholičky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Délka 5 hodin 59 minut
Jazyk čeština
EAN 8594050430686
Datum vydání 23.07.2020
Věk od 15
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Voxi
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,051
Typ CD audio

Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě. Chcete vědět, proč je tak těžké přiznat si problém s pitím? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě? Co bylo autorce motivací k léčbě a jak vypadal první rok po ní? Všechny odpovědi přináší otevřená a přímá zpověď abstinující alkoholičky.

Upřímně sdílená zkušenost o pádu doslova na dno vzbudila velký zájem veřejnosti, Michaela získala za svůj blog cenu Magnesia Litera a začala o závislosti veřejně přednášet. Dnes se věnuje svému vysněnému projektu – centru pro prevenci a léčbu závislosti na alkoholu.

„Příběh Míši Duffkové je skvělým příspěvkem k destigmatizaci ženského alkoholismu a současně unikátní výpovědí o bolesti i naději.“

prof. PhDr. Michal Miovský, Ph.D.

přednosta Kliniky adiktologie 1. LF UK a VFN

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michaela Duffková

Michaela Duffková

Michaela Duffková (* 1992) vstoupila do veřejného povědomí jako autorka blogu Zápisník alkoholičky, za který získala ocenění Magnesia Litera – Blog roku 2019. O rok později vyšla stejnojmenná kniha. Z její iniciativy vzniká léčebně-preventivní centrum Alkos. Michaelin blog i nadále funguje na Facebooku i Instagramu, kde komunikuje se čtenáři a snaží se je motivovat k vyhledání odborné pomoci. Je vdaná, má dvě děti a dva anglické buldoky. Nejraději chodí po lese nebo cestuje s rodinou obytným volkswagenem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM