EN

Dovolená očima delegátky

Pod maskou ráje

Jitka Herzánová


Po přečtení knížky již nikdy nepocítíte potřebu zvyšovat hlas na jakéhokoli pracovníka z oblasti služeb.
Byli jste někdy na dovolené s cestovní kanceláří? Staral se tam o vás delegát? Jaký byl? Ochotný, milý, drzý, k ničemu? Záviděli jste mu, že se může celé léto válet po pláži, a ještě je za to placený? A napadlo vás někdy, jak celou sezonu letních dovolených vnímá on? Zvu vás na exkurzi do tří horkých řeckých dní z pohledu delegátky. Knížka k zasmání i k zamyšlení vám zajisté zpříjemní čas nejen na dovolené.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026431817
Datum vydání 20.07.2020
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,484
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Byli jste někdy na dovolené s cestovní kanceláří? Staral se tam o vás delegát? Jaký byl? Ochotný, milý, drzý, k ničemu? Záviděli jste mu, že se může celé léto válet po pláži, a ještě je za to placený? A napadlo Vás někdy, jak celou sezonu letních dovolených vnímá on?

Zvu Vás na exkurzi do tří horkých řeckých dní z pohledu delegátky. Knížka k zasmání i k zamyšlení vám zajisté zpříjemní čas nejen na dovolené. Věřím, že většina z vás po jejím přečtení již nikdy nepocítí potřebu zvyšovat hlas na jakéhokoli pracovníka z oblasti služeb.

Jako bonus se během četby seznámíte s přibližně padesáti nejčastěji používanými řeckými frázemi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Vynikajici. Vtipne a desive soucasne. Protoze vedet, ze je kolem nas stale tolik idiotu, je vazne hruza. Po precteni maji vsichni delegati muj bezmezny obdiv, ja bych to nevydrzela ani hodinu, natoz i nekolik let.
Ondřej Herzán
Jako příbuzný autorky logicky nebudu nestranný, neboť některé popisované příhody znám z jejího vyprávění. Nicméně musím smeknout. Jitce se povedlo velmi barvitě (a dá se říci i šťavnatě) vykreslit "dovolenou z druhé stránky" se vším, co s tím souvisí. Organizační vypětí, stres, nevyspání, nekončící souboj s více či méně závažnými dotazy klientů, ale i příhody náležitě dramatické. Z některých dialogů skoro mrazí. Skoro se nabízí otázka,zda je vůbec možné za pouhé tři dny zažít tolik dějových zápletek a nezbláznit se z toho. I kdyby se jednalo o pomyslný "výběr z hroznů", nic to neubírá na autenticitě a svižném spádu celé knihy.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jitka Herzánová

Jitka Herzánová

Jitka Herzánová (* 1986 v Třebíči) se nikdy moc nedokázala udržet na jednom místě. Již během studií ji bavilo poznávat, většinou autostopem, krásy Evropy a po ukončení škol různorodého zaměření vyrazila i dále. Navštívila téměř 50 zemí, ale nejblíže má k Řecku, kde posledních 7 let působí jako delegátka. Mimoto pracovala jako servírka, barmanka, lovkyně vačic, průvodkyně poznávacích zájezdů (Vietnam, Malajsie, Indie, Nový Zéland a Evropa), učitelka angličtiny a sběračka nejrůznějších plodů. Momentálně žije v Praze a nemůže se dočkat, až se svět uzdraví a ona se bude moci znovu vydat na cesty.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM