EN

Vatikán - Poslední soud

Gianluigi Nuzzi


Vatikán - šokující odhalení blížícího se bankrotu.
Italský investigativní novinář Gianluici Nuzzi předkládá široké veřejnosti nanejvýš informovaný vhled do nejtemnějších finančních hlubin Vatikánu. Kniha, psaná reportážní formou, pracuje s tisícovkami nikdy nezveřejněných či přímo tajných dokumentů, které odhalují nevýhodné smlouvy, tajná konta i podivné bankovní transakce. Svatý stolec a zejména papež František tak čelí dvojímu ohni, vnitřnímu boji a vzrůstajícímu riziku úplného bankrotu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Giudizio universale
Původní jazyk italština
Překladatel Andrea Jacková
Počet stran 352
EAN 9788026442097
Datum vydání 23.05.2022
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,556
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kdo ohrožuje papeže Františka? Kdo spravuje milionové vklady zesnulých kardinálů? Proč nastal obrovský odliv klientů Vatikánské banky? Odpovědi na tyto I další otázky vyvolávají hluboké znepokojení nejenom mezi katolíky…

Italský investigativní novinář Gianluici Nuzzi předkládá široké veřejnosti nanejvýš informovaný vhled do nejtemnějších finančních hlubin Vatikánu. Kniha, psaná reportážní formou, pracuje s tisícovkami nikdy nezveřejněných či přímo tajných dokumentů, které odhalují nevýhodné smlouvy, tajná konta i podivné bankovní transakce. Zdá se, že uvnitř Apoštolského paláce existují síly, které nekonají pro blaho církve, ale naopak – jejich zájmem je pouze vlastní prospěch. Svatý stolec a zejména papež František tak čelí dvojímu ohni, vnitřnímu boji a vzrůstajícímu riziku úplného bankrotu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM