EN

Hrdina od Jezera Hrochů

Jiří Růžička, Miloslav Švandrlík


Čeněk Dobešek se vrací!
A to nejen z Afriky, ale i do života. V práci mu to jde obstojně, přítelkyně Lenka pro něj má nejen pochopení, ale i hodně lásky... jenomi sváry s bývalou tchyní Marií Košvancovou neberou konce. Čeněk Dobešek se ale nevzdává! Jenže Košvancová taky ne. To by bylo, aby z toho něco nebylo!

Detailní informace

Žánr humor
Ilustrátor Petr Urban
Jazyk čeština
Počet stran 400
EAN 9788076835788
Datum vydání 25.07.2024
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Miloslav Švandrlík se při přípravách filmového zpracování svého humoristického románu Doktor od Jezera hrochů rozhodl začít pracovat na synopsi pro možné knižní i filmové pokračování. Do díla se pustil s nadšením a energickým zápalem. Bohužel, stihl napsat pouze fragment tohoto pokračování, než byl tvůrčí proces náhle přerušen jeho úmrtím.

Tento nedokončený fragment synopse zůstal dlouho ležet v zapomnění, než se nám dostal na redakční stůl a vznikl nápad kontaktovat dědice. Po vstřícných jednáních a s plným respektem k odkazu zesnulého autora se vydavatelství nakonec podařilo získat práva k tomuto literárnímu pozůstatku, stejně jako svolení k jeho dalšímu zpracování. Rozhodli jsme se tento fragment zařadit jako bonus na konci nově vydané knihy, aby tak čtenáři měli možnost nahlédnout do procesu tvorby a zároveň si užili alespoň část plánovaného autentického pokračování.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM