EN

Mila: Skryté pravdy

Matilde Aloha


Zavítejte mezi newyorskou smetánku!
U Lim-Shermanů hraje image zásadní roli. Všichni hrají podle pravidel. Tedy kromě osmnáctileté Mily. Je čas skončit se životem, jaký jí vnucuje její rodina, a začít konečně žít. Když se ale opět setká s Travisem, svou první láskou, dojde jí, že nový začátek nebude jednoduchý. Navíc ji pronásledují slova neznámého člověka, který ji varoval: „Dávejte na sebe pozor, hledají vás!“ Kdo ji hledá? Je snad v nebezpečí? Její svět plný přetvářky se konečně začíná hroutit. Dokáže v jeho troskách najít pravdu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Matilde Aloha
Jazyk čeština
Původní název Mila
Původní jazyk francouzština
Řada Mila
Překladatel Veronika Trusová
Počet stran 360
EAN 9788076612440
Datum vydání 09.08.2021
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,484
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

U Lim-Shermanů hraje image zásadní roli. Na Upper East Side musí člověk vypadat dokonale, nebo nepřežije. Všichni hrají podle pravidel. Tedy kromě osmnáctileté Mily, která nenávidí povýšenecké chování a nedělá jí problém porušovat pravidla. Je čas skončit se životem, jaký jí vnucuje její rodina, a začít konečně žít. Když se ale po dlouhých měsících bez jediné zprávy opět setká s Travisem, svou první láskou, dojde jí, že nový začátek nebude tak jednoduchý. Navíc ji pronásledují slova neznámého člověka, který jednoho večera varoval: „Dávejte na sebe pozor, hledají vás!“

Kdo ji hledá a co po ní chtějí? Je snad v nebezpečí? Na to Mila stále nemůže přijít. Jedna věc je ale jistá. Její svět plný přetvářky se konečně začíná hroutit. Dokáže v jeho troskách najít pravdu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM