EN

Příliš mnoho tajemství

Katarína Gillerová


Ti, kdo mlčí, možná jen nechtějí lhát
Proč Romana nečekaně nastoupila jako prodavačka do obchodu s kabelkami? A proč ji majitelka butiku zatahuje do svých soukromých záležitostí? Přidává jí práci a Romana tak nemá čas na své rodiče, nejlepšího kamaráda z dětství ani bývalého přítele, který ji chce získat zpět. Každý před ní skrývá nějaké tajemství. Romana rozplétá cizí osudy a otevírá staré křivdy, aby konečně dostala odpovědi na své otázky. Je ale opravdu nutné všechno vědět?    
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Priveľa tajomstiev
Původní jazyk slovenština
Překladatel Adam Chromý
Počet stran 296
EAN 9788026721093
Datum vydání 14.10.2021
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,425
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Nejen Romana skrývá tajemství. Pracuje jako prodavačka v butiku s kabelkami, ale tam jí nejde jen o prodej zboží. Postupně se zaplétá do příběhu, v němž jde o nekalé podnikatelské praktiky a komplikované mezilidské vztahy. Zároveň ji trápí události z minulosti. Je jí blíže kamarád z dětství Jakub, nebo bývalý přítel Kamil? Romana touží po lásce, ale její život ovlivňují staré křivdy. Šlo s Kamilem opravdu o zradu, nebo o jen nedorozumění? Co před ní skrývají rodiče? Jaké informace jí zatajil Jakub? A proč se její šéfka chová tak podezřele? Život skrývá spoustu tajemství a je jen na Romaně, nakolik je chce odkrýt. Nebylo by jednodušší prodávat kabelky a hodit minulost za hlavu? Katarína Gillerová opět napsala příběh plný emocí a postav toužících po lásce a pochopení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katarína Gillerová

Katarína Gillerová

Narodila se v Kremnici a vyrostla v Žiaru nad Hronom, kde vystudovala střední ekonomickou školu. Po maturitě odešla do Bratislavy a při zaměstnání absolvovala Ekonomickou univerzitu. Je vdaná, má jednoho syna a pracuje jako ekonomka. Autorka, která je označována za slovenskou Danielle Steelovou, v Česku vydala více než desítku románů pro ženy. Patří mezi ně Zapomeň na minulost (2012), Kroky v dešti (2017), Cizí ložnice (2018), Život plný iluzí (2020), Jen trochu lásky (2020) či Dívka v zrcadle (2021). Na knihu Příliš mnoho tajemství navázala volným pokračováním Příliš mnoho vzpomínek. Zpestřením její tvorby je mysteriózní thriller Mlha mezi námi.
Zobrazit profil autora

Recenze

Lenkapilcher.cz - Příliš mnoho tajemství

...Poutavým způsobem autorka zaujme všechny čtenářky, které podobné životy totiž prožívají. Není to nic hraného, ale jedná se o realitu běžného dne, jako je tajemství, zrada, hledání vlastní minulosti i pocity křivdy zažívá lecjaká žena, jen se o tom ne vždycky mluví...

knihazaknihou.cz - Příliš mnoho tajemství

...Čtivý, svěží styl, v kterém nechybí dostatek zápletek ani překvapivých zvratů, vás unáší živým příběhem, v jehož středu stojí množství náhod, jež míchají dějem s nebývalou intenzitou. Autorka si vás hned od začátku připravuje na velké finále, v kterém odkryje všechny své karty a vynese trumfy s takovou vervou, že si budete připadat jako na horské dráze...
NAPIŠTE NÁM