EN

Rodina jako přístav, kam se rádi vracíme a odkud míříme za svými sny
Nejen firmy a sportovní kluby potřebují k úspěchu spokojené týmové hráče, smysluplnou misi a inspiraci. Skvělé týmy můžete budovat i se svými nejbližšími! Uznávaní lektoři Jan Mühlfeit a Kateřina Krůtová přinášejí ucelený pohled na nové způsoby vzdělávání, sebepoznání, práci s emocemi, komunikaci napříč generacemi a další rodinné aspekty. Vytvořte fungující rodinu, ve které je každý člen důležitý a z níž mohou děti získat základ pro celý život.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788072615872
Datum vydání 10.06.2021
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Hmotnost 0,613
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rodina jako přístav, kam se rádi vracíme a odkud míříme za svými sny.

Nejlepší firmy a sportovní kluby potřebují k úspěchu spokojené týmové hráče, energii a smysluplnou misi.

Skvělé týmy ale můžete budovat i se svými nejbližšími!

Přinášíme ucelený pohled na nové způsoby vzdělávání, sebepoznání, práci s emocemi, komunikaci napříč generacemi a další témata. Chceme vás inspirovat k vytvoření fungující rodiny, v níž je každý člen důležitý a kde mohou děti získat základ pro celý život!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kateřina Krůtová-Novotná

Kateřina Krůtová-Novotná

Kateřina Novotná je spoluautorkou projektu Odemykání dětského potenciálu, jehož prostřednictvím společně s Janem Mühlfeitem pomáhá rodičům a dětem objevit jejich talenty a rozvíjet je. Kateřina se zabývá progresivními formami vzdělávání a pracuje s předškolními a školními dětmi již více než 10 let. Vede kurzy, přednášky a workshopy pro rodiče, děti, studenty i celé školy. Absolvovala Montessori kurz a věnuje se canisterapii. Spolu s Janem Mühlfeitem provází pořadem Tipy F1 pro chytré rodiče na Frekvenci 1. Po veleúspěšné knize Odemykání dětského potenciálu připravila – opět v tandemu s Janem Mühlfeitem – další užitečnou publikaci. V knize Rodina jako tým se věnují rozvoji potenciálu jednotlivých členů rodiny a učí je, jak navzájem spolupracovat tak, aby rodina jako celek dosáhla maximální harmonie a úspěchu.
Zobrazit profil autora

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit je globální stratég, kouč a mentor. Jeho osobním posláním je „pomáhat jednotlivcům, organizacím a zemím na celém světě odemknout svůj lidský potenciál“. Má za sebou velmi úspěšné budování týmů a organizací během dlouhé kariéry v Microsoftu, kde působil na různých vedoucích pozicích. Na základě svých zkušeností vytvořil zcela unikátní metodiku pro jednotlivce i týmy zaměřenou na hledání a objevení vlastní výjimečnosti. Tento kurz Jan Mühlfeit vyučuje v soukromém i veřejném sektoru po celém světě, koučuje vrcholové manažery z mnoha zemí. V roce 2017 vyšla jeho kniha Pozitivní leader, ve které shrnuje své dlouholeté zkušenosti z vedení týmů. O rok později se svou spolupracovnicí Katkou Novotnou připravil knihu Odemykání dětského potenciálu. Ta vychází z jeho veleúspěšných kurzů a seminářů, v nichž pomáhá rodičům odhalit skryté talenty jejich potomků. Aneb jak zní podtitul knihy: každé dítě je originál. Ve spolupráci s Katkou připravil i další publikaci: V knize Rodina jako tým se věnují rozvoji potenciálu jednotlivých členů rodiny a učí je, jak navzájem spolupracovat tak, aby rodina jako celek dosáhla maximální harmonie a úspěchu. Ve své knize Budování úspěšných týmů spojil síly s bývalým kapitánem české basketbalové reprezentace a konzultantem v oblasti leadershipu Pavlem Pumprlou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM