EN

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

Tereza Pařízková


Sedm veselých pohádek o hygieně
Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí. Jednoho dne však do zoo vtrhla skupina dětí, která dočista zapomněla na slušné vychování. A tak je v zoo hotové nadělení. Malý lemur se šťourá v nose, mravenečník pořád pšouká a veverka si nechce mýt ruce.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788000064246
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 5
Formát 240x214 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,415
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí. Jednoho dne však do zoo vtrhla skupina dětí, která dočista zapomněla na slušné vychování. A tak je v zoo hotové nadělení. Malý lemur se šťourá v nose, mravenečník pořád pšouká a veverka si nechce mýt ruce. Ještě štěstí, že je v zoo i orangutan Otto, který ví, jak s takovými neduhy zatočit. Sedm veselých pohádek o hygieně.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tereza Pařízková

Tereza Pařízková

Tereza Pařízková debutovala sérií knih z Městečka Lážoplážo. Ohlasu se dočkaly její dobrodružné knížky o Stele a psím spřežení. Žije v Olomouci, kde se svou rodinou provozuje dětské knihkupectví Zlatá velryba. Má agenturu, která zprostředkovává prodej práv k zahraničním knihám pro děti a mládež. Vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU, momentálně studuje obor Dětská literatura na londýnské univerzitě Roehampton. S radostí potkává čtenáře na besedách a vede kurzy psaní pro děti. 
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM