EN

Lexikon kouzel pro děti i dospělé

Kamila van de Venter


Každé dítě na světě si přeje umět čarovat. Jenže kde má najít to správné zaříkadlo? Zkus s ním jedno z těch mých, a uvidíš, že se to podaří!
Chcete přimět sopku chrlit lávu a balonek, aby se nafoukl sám? A podaří se vám pomocí zaříkadel rozhoupat Mléčnou dráhu nebo proměnit vodu v led v létě a bez mrazáku? Přesvědčte se sami. Kniha obsahuje známé i méně známé zábavné fyzikální pokusy doplněné o 25 vtipných zaříkadel. Jsou určena ke společnému kouzlení dětí, které zaříkávají, a dospělých, kteří pokusy provádějí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Petra Ohnůtková
Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788076502215
Datum vydání 22.03.2021
Věk od 4
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,234
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Chcete přimět sopku chrlit lávu a balonek, aby se nafoukl sám? A podaří se vám pomocí zaříkadel rozhoupat Mléčnou dráhu nebo proměnit vodu v led v létě a bez mrazáku? Přesvědčte se sami. Kniha obsahuje známé i méně známé zábavné fyzikální pokusy doplněné o 25 vtipných zaříkadel. Jsou určena ke společnému kouzlení dětí, které zaříkávají, a dospělých, kteří pokusy provádějí. Připravte si kouzelnické pomůcky, čarodějnický kostým, a můžete začít. Ale pozor, jen správné načasování dodá kouzlu věrohodnost.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM