EN

Kávová dynastie - Dny probuzení

Paula Stern


Pražírna kávy v průběhu věků. První díl historické rodinné ságy s kapkou romantiky.
Když se Eberhard Ahrensberg vrátil po válce domů, nalezl jen trosky – otec nacista padl v boji, z domu zbyla ruina, rodinný podnik je zavřený. Aby uživil rodinu, začne pašovat kávu. O mnoho let později se dědičkou kávového impéria Ahrensberg stává Corinne, která miluje vše, co s kávou souvisí. Na rozdíl od svého bratra neprahne po zisku, ale po originalitě. Při bádání v rodinné historii objevuje pohnutou minulost plnou štěstí, zrady a statečnosti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Die Kaffeedynastie - Tage des Aufbruchs
Původní jazyk němčina
Překladatel Eva Hermanová
Počet stran 304
EAN 9788026721710
Datum vydání 25.04.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,426
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Cáchy 1945: Když se Eberhard Ahrensberg vrátil po válce domů, nalezl jen trosky – otec nacista padl v boji, z domu zbyla ruina, rodinný podnik je zavřený. Aby uživil rodinu, začne pašovat kávu.

Cáchy současnost: Dědičkou kávového impéria Ahrensberg se stává Corinne, která miluje vše, co s kávou souvisí. Na rozdíl od svého bratra Alexandra neprahne po zisku, ale po originalitě a indivudualiě v přístupu k zákazníkům. Při bádání v rodinné historii objevuje pohnutou minulost plnou štěstí, zrady a bojovnosti. Ukáže jí cestu?

Paula Stern je pseudonym německé spisovatelky Susanne Oswald. Je autorkou knih pro děti a mládež, thrillerů a románů pro ženy. V trilogii Kávová dynastie propojila svou vášeň pro požitek se zájmem o historické události. Čerpala přitom z vlastní zkušenosti s řízením společnosti, jejíž poslání spočívá ve vytváření široké škály chutí s jemnými nuancemi vůní. Žije s manželem a psem v malém městě v jihozápadním Německu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Kávová dynastie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Paula Stern

Paula Stern

Paula Stern je pseudonym německé spisovatelky Susanne Oswald. Je autorkou knih pro děti a mládež, thrillerů a románů pro ženy. V trilogii Kávová dynastie propojila svou vášeň pro požitek z kávy se zájmem o historické události. Čerpala přitom z vlastní zkušenosti s vedením potravinářské firmy. Žije s mopslíkem Töpsim a manželem v malém městě v jihozápadním Německu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM