EN

Kávová dynastie - Okamžiky naděje

Paula Stern


Druhý díl romantické ságy o proměnách rodinného kávového impéria
Cáchy, 1946. Eberhard Ahrensberg otevírá obchod s kávou. Zásoby se ale tenčí, a navíc ho pronásleduje vina za to, že jeho sousedé skončili v koncentračním táboře. O desítky let později se dědičce kávového impéria Corinne daří v podnikání i v lásce. Když se však objeví Noemova expřítelkyně, Corinnino štěstí je ohroženo. Útěchu nachází v dopisech od ženy z dědečkovy minulosti a jeho deníku. Dokáže se poučit z toho, co se kdysi její rodině přihodilo?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Die Kaffeedynastie - Momente der Hoffnung
Původní jazyk němčina
Překladatel Tomáš Kurka
Počet stran 312
EAN 9788026724674
Datum vydání 27.04.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,395
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Cáchy, 1946. Eberhard Ahrensberg za války pašoval kávu přes belgické hranice a nyní ji může prodávat legálně. Blíží se ale zima a zásoby se tenčí. Poválečný hladomor postihne každou rodinu. Eberharda navíc pronásleduje stín dřívějších rozhodnutí vedoucích k tomu, že jeho sousedé s dcerou Sarah byli deportováni do koncentračního tábora.

Cáchy, současnost. Pražírně Corinne Ahrensbergové se daří a její vztah s Noemem vzkvétá. Když ale dojde k potížím s pronajímatelem a objeví se Noemova bývalá přítelkyně, která tvrdí, že s ním čeká dítě, Corinnino štěstí se ocitne v ohrožení. Útěchu Corinne nachází v dědečkově deníku a odhaluje více o počátcích rodinného podnikání. Dokáže se poučit z minulosti?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Kávová dynastie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Paula Stern

Paula Stern

Paula Stern je pseudonym německé spisovatelky Susanne Oswald. Je autorkou knih pro děti a mládež, thrillerů a románů pro ženy. V trilogii Kávová dynastie propojila svou vášeň pro požitek z kávy se zájmem o historické události. Čerpala přitom z vlastní zkušenosti s vedením potravinářské firmy. Žije s mopslíkem Töpsim a manželem v malém městě v jihozápadním Německu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM