EN

Nenechte se zabít cukrem

Jarmila Mandžuková


Užitečné rady a tipy, jak sladit zdravě
Oblíbená autorka, Jarmila Mandžuková, v úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit. Druhá část knihy přináší jednoduché a lákavé recepty, které nám pomohou proplout všemi úskalími života bez cukru a naučí nás zahnat chuť na sladké
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788076016330
Datum vydání 12.05.2022
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Oblíbená autorka Jarmila Mandžuková přichází s novou knížkou, ve které se věnuje "sladkému životu bez cukru". V úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit. Snadno vás přesvědčí, že i život bez cukru může být sladký. Alternativních a zdravějších druhů cukru je v nabídce obchodů se zdravou výživou celá řada. Náhradou cukru mohou být i a přírodní sladidla, zejména čerstvé a sušené ovoce. Druhá část knihy přináší autorkou vyzkoušené, jednoduché a lákavé recepty, které nám pomohou proplout všemi úskalími života bez cukru a naučí nás zahnat chuť na sladké.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM