EN

DoJÍT k sobě

Jarmila Mandžuková


Krok za krokem ke svojí duši.
Chůze je tím nejpřirozenějším způsobem pohybu, který zlepšuje zdraví a fyzickou kondici. Chůze pomáhá ke zklidnění, k vyrovnání se s problémy každodenního života, zastavení, vnímání krásy. Kniha přináší široký záběr informací, které souvisí s chůzí, poutními cestami, lesní terapií (Shinrin-Yoku), ale zaměří se i na péči o nohy a chodidla, reflexní terapii, vodoléčbu či otužování prostřednictvím chůze naboso a podobně.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788076017528
Datum vydání 06.03.2023
Věk od 18
Formát 125x200 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,218
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chůze je nejpřirozenějším způsobem pohybu, který zlepšuje zdraví a fyzickou kondici. Chůze má ale daleko hlubší rozměr než jen prostý přesun z místa na místo. Každý jsme od narození poutníkem na své životní cestě. Na této cestě nikdy nejsme sami – vždycky je s námi tichý přítel, náš vnitřní hlas. Chůze pomáhá ke zklidnění, k vyrovnání se s problémy každodenního života, zastavení, vnímání krásy. Kouzlo něčeho tak samozřejmého, jako je chůze, začíná v posledních letech objevovat mnoho lidí. Chodit může každý, komu to tělo jen trochu dovolí. Kniha přináší široký záběr informací, které souvisejí s chůzí, poutními cestami, lesní terapií (Shinrin-Yoku), ale zaměřuje se i na péči o nohy a chodidla, reflexní terapii, vodoléčbu či otužování prostřednictvím chůze naboso.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.
Zobrazit profil autora

Recenze

Chytrazena.cz - DoJít k sobě

...„Pravidelná svižnější chůze má řadu pozitivních účinků, zlepšuje činnost srdce, podporuje hubnutí, má vliv i na snižování krevního tlaku, nebezpečných tuků a cukrů a zvyšuje odolnost organismu proti nemocem."..

kritiky.cz - DoJít k sobě

...„V poslední době se velmi rozmáhá kromě běhu i trend „chůze, chození, procházení se“. Pokud hledáte vhodného rádce, jež by vás blíže zasvětil do této aktivity, a zároveň se podělil i o své tipy, určitě sáhněte po novince „DoJÍT k sobě“ od Jarmily Mandžukové"...
NAPIŠTE NÁM