EN

Motivace pacienta v diabetologické ambulanci

Jozefína Štefánková


Monografie vznikla z podnětu účastníků X. Mezioborového setkání diabetologických týmů s odborníky z řad psychologů a psychiatrů. Zamýšlí se nad postavením motivace v edukaci a léčbě diabetiků. Přináší pohled zdravotnických pracovníků (psychologů, psychiatra, diabetologů, nutriční terapeutky), ale i samotného pacienta na motivaci.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788020445902
Datum vydání 20.11.2017
Věk od 15
Formát 140x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Aeskulap
Hmotnost 0,209
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Monografie vznikla z podnětu účastníků X. Mezioborového setkání diabetologických týmů s odborníky z řad psychologů a psychiatrů.

Zamýšlí se nad postavením motivace v edukaci a léčbě diabetiků. Přináší pohled zdravotnických pracovníků (psychologů, psychiatra, diabetologů, nutriční terapeutky), ale i samotného pacienta na motivaci. Autorky vtiskly knize, která je velmi interaktivní, osobitý ráz. Kapitoly obsahují otázky dotazníkového typu, ale i otázky k zamyšlení, které činí knihu čtivější a povzbuzují čtenáře k aktivnímu přemýšlení. Přispívá k tomu rovněž zařazení kazuistik z diabetologické praxe, příběhů konkrétních pacientů, ke kterým se vyjadřuje zkušený psycholog.

Monografie pomůže bezpochyby lékařům, kteří pacienty s diabetem léčí, ale i pacientům v jejich přístupu k nemoci.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM