EN

AHA! rodičovství (audiokniha)

Laura Markhamová


Většina knih na téma rodičovství se zaměřuje na změnu chování u dětí. Kniha, kterou držíte v rukou, začíná u nás - tedy u rodičů. Pomůže nám lépe porozumět vlastním emocím. Poskytuje jednoduché a praktické návody, jak zpracovat naše reakce, abychom byli schopni děti vést s empatií, pomocí stanovení zdravých hranic a jasné komunikace. Audioknihu čte Tereza Bebarová.

Detailní informace

Interpret Tereza Bebarová
Jazyk čeština
EAN 8594159390836
Datum vydání 01.06.2017
Věk od 18
Formát 143x127 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,063
Typ CD audio

Většina knih na téma rodičovství se zaměřuje na změnu chování u dětí. Kniha, kterou držíte v rukou, začíná u nás - tedy u rodičů. Pomůže nám lépe porozumět vlastním emocím. Poskytuje jednoduché

a praktické návody, jak zpracovat naše reakce, abychom byli schopni děti vést s empatií, pomocí stanovení zdravých hranic a jasné komunikace.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Laura Markhamová

Laura Markhamová

Laura Markhamová je americká klinická dětská psycholožka a autorka výchovného konceptu AHA rodičovství. Své mateřské i pracovní zkušenosti rodinného poradce a vědecky ověřené principy shrnula do stovky článků o výchově a několika publikací, z nichž dvě – AHA! Rodičovství a AHA! Rodičovství – Sourozenci byly vydány opakovaně i Mladé frontě. Nabízí praktická řešení situací pro každodenní život. Její přístup je založen na prohlubování láskyplného vztahu mezi rodičem a dítětem a na podpoře vnitřního růstu nás samotných rodičů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM