EN

Kuchařka plná zdravých bezmasých receptů na skvělou snídani, oběd či večeři, ve které si přijdou na své i milovníci sladkého.
Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a pečení není žádná nuda. Ve čtyřech kapitolách najdete spoustu zdravých receptů na bezmasé pokrmy, ze kterých si snadno připravíte snídani, oběd či večeři. Na své si přijdou milovníci slaného i sladkého. Jídla nejsou nijak složitá na přípravu, naopak, některé z nich vám zaberou jen chvilku a k jejich přípravě budete potřebovat jen běžně dostupné suroviny. Inspiraci v knize můžete hledat celý rok, obsahuje totiž řadu sezonních dobrot.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 296
EAN 9788076503915
Datum vydání 01.11.2021
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,659
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a pečení není žádná nuda. Ve čtyřech kapitolách najdete spoustu zdravých receptů na bezmasé pokrmy, ze kterých si snadno připravíte snídani, oběd či večeři. Na své si přijdou milovníci slaného i sladkého. Jídla nejsou nijak složitá na přípravu, naopak, některé z nich vám zaberou jen chvilku a k jejich přípravě budete potřebovat jen běžně dostupné suroviny. Inspiraci v knize můžete hledat celý rok, obsahuje totiž řadu sezonních dobrot. Všechny recepty jsou vegetariánské. Sama autorka maso z jídelníčku vyřadila a chce ukázat, že i bez něj lze udělat skvělé a vyvážené pokrmy, které vám budou chutnat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM