EN

Emma a šéfkuchaři

Kateřina Černá


Vařte s nejlepšími českými šéfkuchaři. Pro začátečníky i pokročilé, pro děti i rodiče.
Masterchefové Jan Punčochář a Marek Fichtner, šéfkuchař Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i začátečník. Poctivé recepty z čerstvých surovin budou inspirací nejen pro teenagery, ale také pro zaměstnané maminky či tatínky, kteří dosud nedrželi vařečku v ruce. Užijte si společné vaření i stolování v pohodě a s chutí – Emma vám ukáže, jak na to!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Ondřej Košík
Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788020458827
Datum vydání 23.09.2021
Věk od 10
Formát 195x255 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 1,028
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Masterchefové Jan Punčochář, Marek Fichtner nebo sympatický šéfkuchař a automobilový závodník Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i začátečník.

Poctivé recepty z čerstvých surovin budou inspirací nejen pro teenagery, ale i pro zaměstnané maminky či tatínky, kteří dosud nedrželi vařečku v ruce. Užijte si společné vaření i stolování v pohodě a s chutí – Emma vám ukáže, jak na to!

"Tahle kniha není jen obyčejná kuchařka. Nahlédnete s ní pod pokličku nejen v mém kuchyni, ale i v kuchyních mých kolegů, a přitom se dozvíte spoustu zajímavostí o ingrediencích, které běžně používáte." Jan Punčochář

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kateřina Černá

Kateřina Černá

Novinářka žijící téměř dvacet kulinářských let v Praze, stále hrdá na své rodné Slezsko. Po studiích na Fakultě umění Ostravské univerzity v ateliéru Jiřího Surůvky se věnovala režii, fotografování a intermediální tvorbě. Od roku 2007 se její profesní kariéra spojila s tištěnými médii. Stala se šéfredaktorkou několika lifestylových magazínů navázaných na ekonomický týdeník Euro. Pravidelně se věnuje gastronomickým tématům, v rámci pořadů působila také jako režisérka, kreativní producentka a dramaturgyně. Je propagátorkou zdravého jídla z čerstvých surovin a rozumného přístupu k půdě a krajině.  
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM