EN

Císařova past

Steve Berry


Kam na konci války zmizeli prominentní nacisté a jejich bohatství?
Blíží se volba německého kancléře. O post bojují dva kandidáti – patriotka, která pozici drží už šestnáct let, a populista přiživující nacionalistické nálady ve společnosti. Výsledek souboje závisí na tom, co se odehrálo 30. dubna 1945. Opravdu Adolf Hitler a Eva Braunová v bunkru pod Berlínem spáchali sebevraždu? Cotton Malone se vydává hledat odpověď do Chile, Jižní Afriky i Švýcarska. To, co objeví, má potenciál přepsat historii a otřást celou Evropou.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 16
Jazyk čeština
Původní název The Kaiser's Web
Původní jazyk angličtina
Překladatel Martin Verner
Počet stran 472
EAN 9788074985522
Datum vydání 17.02.2022
Věk od 18
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,551
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Blíží se volba německého kancléře. O post bojují dva velmi odlišní kandidáti – patriotka, která pozici drží už šestnáct let, a populista přiživující nacionalistické nálady ve společnosti.

Výsledek těsného souboje závisí na tom, co přesně se odehrálo 30. dubna 1945 v bunkru pod Berlínem. Opravdu Adolf Hitler a Eva Braunová spáchali sebevraždu? Podařilo se Martinu Bormannovi, Hitlerovu osobnímu tajemníkovi, uprchnout? A kam se v posledních dnech druhé světové války podělo nacistické bohatství?

Rozplétání nebezpečné sítě zavede bývalého tajného agenta Cottona Malonea do Chile, Jižní Afriky a Švýcarska. Čas se krátí a odpovědi, které Cotton hledá, mají potenciál přepsat historii a otřást celou Evropou…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Cotton Malone"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Steve Berry

Steve Berry

Steve Berry je americký spisovatel, jehož knihy se pravidelně umisťují na horních příčkách amerických i světových žebříčků. Od roku 2003 vydává Berry rok co rok jednu knihu s provokativní historickou premisou. V centru jejich akčního dobrodružného děje stojí vždy nějaká nevyřešená historická záhada prorůstající výhonky až do současnosti, již může stejně tak obohatit, jako ohrozit. Se svou manželkou Elizabeth založil na podporu a uchování dějinného dědictví organizaci History Matters. Berry v současnosti píše na plný úvazek. Je jedním ze zakládajících členů uskupení International Thriller Writers, organizace sdružující takřka 6000 autorů thrillerů z celého světa, a tři roky byl jejím spolupředsedou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM