EN

Tání

Arne Dahl


Led ukrývá smrt. Pátý díl oblíbené thrillerové série.
Končí jaro a ledy pukají. Deer, kamarádka i policejní kontakt Sama Bergera a Molly Blomové, se zotavuje po brutálním útoku ruského mafiánského bosse. Protože je upoutaná na invalidní vozík, nedostane se k ničemu jinému než ke kancelářské práci. Během papírování však objeví nečekané spojení mezi těly, která jedno po druhém vydává rozmrzající souostroví. Někdo se chystá znovu zabíjet. Mohou Sam, Molly a Deer zasáhnout, nebo realita dalece přesáhne jejich nejčernější představy?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Původní název Islossning
Původní jazyk švédština
Překladatel Linda Kaprová
Počet stran 368
EAN 9788020461568
Datum vydání 08.06.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Končí jaro a ledy pukají. Deer, kamarádka i policejní kontakt Sama Bergera a Molly Blomové, se zotavuje po brutálním útoku ruského mafiánského bosse. Protože se učí znovu chodit, nedostane se nějaký čas k ničemu jinému než ke kancelářské práci. Během papírování však objeví nečekané spojení mezi těly, která jedno po druhém vydává rozmrzající souostroví. Někdo se chystá znovu zabíjet. Mohou Sam, Molly a Deer zasáhnout, nebo realita dalece přesáhne jejich nejdivočejší představy?

Tání je samostatný pátý díl uznávané série o Samu Bergerovi a Molly Blomové. Je to svižný thriller, v němž jednotlivé části srůstají do napínavého crescenda, mistrovsky zaranžovaného tak, jak to umí jen Arne Dahl.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Sam Berger a Molly Blomová"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Arne Dahl

Arne Dahl

ARNE DAHL (* 1963), vlastním jménem Jan Arnald, pracuje jako literární kritik a redaktor. Patří mezi nejpopulárnější švédské autory detektivního žánru. Má za sebou téměř dvě desítky thrillerů, za které získal významná ocenění nejen ve Švédsku, ale také v Německu nebo Dánsku. Jeho romány mají napínavý děj, drsný humor a psychologickou hloubku. Šestidílná detektivní série o vyšetřovací skupině A se v roce 2011 dočkala filmového zpracování a jen ve Švédsku ji zhlédlo milion a půl diváků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM