EN

Bohové a monstra

Shelby Mahurinová


Láska, která bude planout navěky! Třetí a závěrečný díl populární fantasy romance.
Lou strávila celý svůj život na útěku. Poté co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí patří. Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Čarodějnice, která získala chasseurovo srdce. Temnota ji pohltila a tentokrát bude potřeba víc než jen láska, aby ji z jejích spárů získali zpět. A zatímco Lou bojuje se svými démony a čarodějnice, chasseuři a duchové země se připravují na závěrečnou bitvu, Reid čelí příšerné volbě: zničující oběť, nebo smrt všech, kteří jsou mu drazí?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Gods & Monsters
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Badalec
Počet stran 528
EAN 9788076613522
Datum vydání 29.11.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,672
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zlo si vždycky hledá cestu. My mu ji jen nesmíme ukázat.

Lou strávila celý svůj život na útěku. A teď poté, co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí právoplatně patří.

Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Tohle už není Lou, která si získala chasseurovo srdce. Temnota ji pohltila a tentokrát bude potřeba víc než jen láska, aby ji z jejích spárů získali zpět.

A zatímco Lou bojuje se svými démony a čarodějnice, chasseuři a duchové země se připravují na závěrečnou bitvu, Reid čelí příšerné volbě: zničující oběť, nebo smrt všech, kteří jsou mu drazí?

Milenci, kterým hvězdy nepřáli, svedeni k sobě osudem či prozřetelností, životem i smrtí, bohy nebo možná monstry. Tohle všechno skončí v plamenech.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Holubice a had"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Shelby Mahurinová

Shelby Mahurinová

Shelby Mahurinová vyrůstala na malé farmě v zemědělském kraji v Indianě, kde se z obyčejných větví stávaly kouzelné hůlky a z  krav draci. O svou bujnou představivost nepřišla ani s věkem, takže hry na „co by kdyby“ hraje dodnes – akorát se slovy místo s  kravami. Když nepíše, nejčastěji se dívá na seriál Kancl nebo obsedantně pročítá Twitter. Pořád žije poblíž malé farmy, kde strávila dětství, se svým vysokým manželem, polodivokými dětmi, dvěma psy a kočkou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM