EN

To není můj problém

Ciara Smythová


Žádný problém není tak velký, aby se nedal vyřešit!
Aideen má spoustu problémů, které nedokáže vyřešit. Nejlepší kamarádka se jí odcizuje. Matka se pokouší přestat pít. Ovšem hysterický záchvat ambiciózní Meabh Kowalské žádný problém nepředstavuje. Aideen ji prostě strčí ze schodů. Jenže když za ní přijde další spolužák s žádostí o pomoc, odstartuje tím kolotoč podivných dobrodružství, neuvážených hloupostí a šance na lásku. Řešení problémů ostatních Aideen nepomůže s vlastním životem, ale možná je to impuls, který potřebuje!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Not my Problem
Původní jazyk angličtina
Počet stran 312
EAN 9788076613904
Datum vydání 07.02.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,357
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Aideen má spoustu problémů, které nedokáže vyřešit. Její nejlepší (a jediná) kamarádka se jí postupně odcizuje. Matka se stále marně pokouší přestat pít. A dokonce jí dochází obskurní nemoci, kterými se vymlouvá ve škole.

Ovšem hysterický záchvat přehnaně ambiciózní a za všech okolností poctivé Meabh Kowalské, kterou nenávidí až do morku kostí, žádný problém nepředstavuje. Když jí dívka zoufale přizná, že potřebuje uniknout hromadě mimoškolních povinností, řešení je jednoduché – Aideen ji prostě strčí ze schodů. Podvrtnutý kotník je přece dokonalou příležitostí, jak získat čas navíc. Jenže když za ní přijde další spolužák s žádostí o pomoc, odstartuje tím kolotoč podivných dobrodružství, neuvážených hloupostí a nečekané šance na lásku.

Řešení problémů ostatních Aideen nepomůže s vlastním životem, ale možná je to impuls, který potřebuje!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM