EN

Převozník

Zuzana Pokorná


„Nikdy nevstupuj do řeky, na jejíž konec nedohlédneš.“ První díl dvoudílné sci-fi série, jejíž hrdinové se ocitají smrti blíže, než se na první pohled může zdát.
Země se ještě nevzpamatovala z poslední velké války. Neexistují žádné státy, jen jeden velký, chudý a zbídačený svět. Lidé žijí v troskách měst a jen hrstka z nich se ještě odváží věřit, že jednou bude líp. Pětice mladých lidí dostane možnost účastnit se tajemného experimentu. Přijmout ale znamená opustit své blízké a pro okolní svět na několik let přestat existovat. Čeká je nebezpečné objevování zrádných světů uvnitř lidského podvědomí na konci všeho.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788076504424
Datum vydání 01.11.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,322
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Země se ještě nevzpamatovala z poslední velké války. Neexistují žádné státy, jen jeden velký, chudý a zbídačený svět. Lidé žijí v troskách měst a jen hrstka z nich se ještě odváží věřit, že jednou bude líp. Pětice mladých lidí dostane možnost účastnit se tajemného experimentu. Přijmout ale znamená opustit své blízké a pro okolní svět na několik let přestat existovat. Přesto má každý z nich svůj vlastní důvod, aby nabídku přijal. Čeká je nebezpečné objevování zrádných světů uvnitř lidského podvědomí na konci všeho. Ještě nikdy nebyli tak blízko smrti…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Alice Pokorná
Kniha se mi moc líbila. Je to velmi napínavé a čtivé. Přečetla jsem jedním dechem.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM