EN

Lov (audiokniha)

Bernard Minier


Existuje temnota, kterou nerozjasní ani slunce. Sedmý případ kriminalisty Servaze
Jasná záře úplňku osvětluje hranici lesa, ze kterého se vynoří vyděšený jelen. Není to ale obyčejné zvíře… jeho oči jsou lidské. Kriminalistu Martina Servaze přivolají na místo nehody, kde auto srazilo nahého muže s jelení hlavou. Muže, který má na hrudi vypálené slovo „spravedlnost“. Ať už to znamená cokoli, jedno je jasné – v lesích francouzského Ariege se stal lovnou zvěří člověk. A to je pouze začátek děsivých událostí, které se daly do pohybu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Le Chasse
Počet stran 0
EAN 8594050433397
Datum vydání 14.04.2022
Věk od 15
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Voxi
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,052
Typ CD audio

Již posedmé se setkáváme s velitelem Servazem. Tentokrát je přivolán k případu autonehody, v níž auto srazilo nahého muže s jelení hlavou. Muže, který se snažil uniknout něčemu strašlivému a který má na hrudi vypálené slovo "spravedlnost". Minierův nový thriller směřuje tentokrát ke složitým otázkám o úpadku společnosti. Martin Servaz se během vyšetřování zaplétá do velmi citlivé situace, kdy pomalu odkrývá důsledky morální, sociální, politické a zdravotní krize, kterou prochází francouzská společnost.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier vyrůstal na jihozápadě Francie, své dětství strávil v Pyrenejích. Studoval na univerzitě v Toulouse, odkud pochází také hlavní hrdina několika jeho thrillerů Martin Servaz. Více než dvacet let žije nedaleko Paříže, je ženatý a má dvě děti. Než Minier v roce 2011 překvapil francouzské čtenáře i kritiku detektivním románem Mráz, živil se jako celní úředník. Opožděný, a možná proto vyzrálý debut získal několik cen, například cenu čtenářek časopisu Elle (v kategorii detektivek) a zejména významné ocenění Prix Polar, udělované na festivalu detektivní literatury v Cognacu. Mráz byl přeložen do několika světových jazyků včetně angličtiny a vznikl podle něj také francouzský televizní seriál Glacé. Úspěch mezi čtenáři i kritiky sklízejí i další Minierovy knihy. Ty v Česku vychází v brilantním překladu Jiřího Žáka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM