EN

Malířka z Benátek

Rhys Bowen


Příběh zakázané lásky odehrávající se na nejromantičtějším místě na světě
Benátky. Tak znělo poslední slovo Carolininy pratety Juliet. Caroline se proto vydává do Itálie se záhadnými klíči a skicákem a pokouší se rozluštit tajemství, které její prateta střežila přes šedesát let. Mladá Juliet přijíždí roku 1938 do Benátek studovat umění a setkává se tu s okouzlujícím Leonardem. I když je Leova budoucnost předurčena jeho rodinou, bezhlavě se do ní zamiluje. Avšak i do bohémských Benátek začne doléhat realita války.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Venice Sketchbook
Původní jazyk angličtina
Překladatel Květa Palowská
Počet stran 432
EAN 9788026722748
Datum vydání 19.05.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,568
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Benátky. Tak znělo poslední slovo Carolininy pratety Juliet. Caroline se proto vydává do Itálie se záhadnými klíči a skicákem a pokouší se rozluštit tajemství, které její prateta střežila přes šedesát let.

Mladá Juliet Browningová přijíždí roku 1938 do Benátek studovat umění. V skrytu duše doufá, že se tu opět setká s Leonardem, který jí před lety učaroval. I když je Leova budoucnost předurčena jeho zámožnou rodinou, najde si k Juliet opět cestu. Avšak i do bohémských Benátek začne doléhat realita války, která ovlivní jejich životy navždy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rhys Bowen

Rhys Bowen

Rhys Bowen je bestsellerovou autorkou více jak třiceti románů. Mezi nejznámější patří série Royal Spyness, zasazená do třicátých let v Anglii, v níž se špiony stávají členové britské šlechty. Za svou práci byla Bowen již čtrnáctkrát oceněna včetně cen Agatha, Anthony a Macavity. Její knihy se překládají do mnoha jazyků a má fanoušky po celém světě. Původem Britka žije střídavě v Kalifornii a Arizoně.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM