EN

Helon 2

Aleš Holaň


Druhý díl vesmírné sci-fi série s agentkou Parksovou v hlavní roli. Podaří se jí vyřešit záhadu kolem odmlklé planety v neutrální zóně?
Helon 2 je planeta na okraji neutrální zóny, vytvořené hned po uzavření míru s rasou Krygerů. Zóna plnila svůj účel a mimozemšťané o sobě skoro čtyřicet let nedali vědět. Nyní se ale Helon 2 odmlčel. S lodí, která měla zjistit, co se na planetě děje, to dopadlo podobně. Co se tam stalo? Mají s tím něco společného Krygerové? K Helonu 2 teď míří celé svazy vojenských lodí. Na palubě jedné z nich je i agent Samantha Parksová v doprovodu tajemného Johna, aby celou záhadu konečně vyjasnili.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788076504783
Datum vydání 17.01.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,173
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Helon 2 je planeta na okraji neutrální zóny, vytvořené hned po uzavření míru s rasou Krygerů. Všechno se zdálo být v pořádku, zóna plnila svůj účel a mimozemšťané o sobě skoro čtyřicet let nedali vědět. Nyní se ale Helon 2 odmlčel. S lodí, která měla zjistit, co se na planetě děje, to dopadlo podobně. Kontakt byl přerušen dřív, než dorazila na místo určení. Co se tam stalo? Mají s tím něco společného Krygerové? K Helonu 2 teď míří celé svazy vojenských lodí. Na palubě jedné z nich je i agent Samantha Parksová v doprovodu tajemného Johna, aby celou záhadu konečně vyjasnili.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM