EN

Terapie sebepoznáním

Tomáš Zetek


Kniha pojednává o lidské duši. O tom, jak je formována, jak se vyvíjí a kam směřuje. A shrnuje to, s čím se člověk setkává, rozhodne-li se vydat cestou sebepoznání.
Psychiku a duši máme tendenci podceňovat, neboť nejsou vidět a nelze je změřit žádnou funkcí v Excelu. Avšak denně máme možnost se s nimi seznamovat. To, jak se zrovna cítíme, je odraz psychiky v celé své kráse. Pokud vlastní psychice nerozumíme, nemůžeme mít nad svým životem kontrolu. Pokuste se naklonit si své nitro na svou stranu. Tato kniha, založená na zkušenostech terapeuta, odborných poznatcích z hlubinné psychologie i vlastní zkušenosti, vám bude průvodcem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 184
EAN 9788076504967
Datum vydání 06.12.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,24
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Obecně máme tendenci psychiku a duši podceňovat, neboť nejsou vidět a nelze je změřit ani vykreslit žádnou funkcí v Excelu. Avšak denně je máme možnost pozorovat v podobě vlastního prožívání. Jak moc nás může „blbá“ nálada ovlivnit ve všem, co děláme, jistě zakusil každý z nás. To, jak se zrovna cítíme, je odraz psychiky v celé své kráse a síle. Pokud vlastní psychice nerozumíme, nemůžeme mít nad svým životem kontrolu. Pokud se jí ale snažíme porozumět, nemusí už vůči nám stát v opozici.

Pokuste se naklonit si své nitro na svou stranu. Tahle kniha, založená na zkušenostech terapeuta, odborných poznatcích z oblasti hlubinné psychologie i vlastní zkušenosti, vám bude průvodcem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM