EN

Bůh a neonové žabky

Zuzana Froňková


Sbírka povídek o tom, že náruč venkova nevoní jen levandulí, ale taky hnojem, že tančit se dá začít v jakémkoli věku a že Bůh se dá potkat klidně i na dálnici u Mnichova.
Ve čtyřiceti se přestěhovala z Prahy na úplnou samotu, aby poznala, že náruč venkova nevoní jen levandulí, ale taky hnojem. Ovšem ani ten vám díky této knize tolik páchnout nebude. A s ním ani žádná překážka, kterou vám život hodí do cesty. Sbírka povídek z pera nezdolné optimistky, která úsměvně představuje „výběr z patálií“ z cesty svým pestrým životem, nabízí laskavé čtení. Možná při něm zjistíte, že dělat díry do světa není až tak nutné.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr povídka
humor
Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788076505056
Datum vydání 25.11.2021
Věk od 15
Formát 106x156 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,165
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Ve čtyřiceti se přestěhovala z Prahy na úplnou samotu, aby poznala, že náruč venkova nevoní jen levandulí, ale taky hnojem. Ovšem ani ten vám díky této knize tolik páchnout nebude. A s ním ani žádná překážka, kterou vám život hodí do cesty.

Pokud se strhne na Sněžce vichřice, zrovna když se naposledy loučíte s tatínkem, pokud vás vítr připraví o wow vlny, jen co opustíte kadeřnictví, nebo pokud skončíte na dálnici v protisměru v nepojízdném autě, je důležité neztrácet hlavu. Třeba se objeví zachránce v neonových žabkách…

Sbírka povídek z pera nezdolné optimistky, která úsměvně představuje „výběr z patálií“ z cesty svým pestrým životem, nabízí laskavé čtení. Možná při něm zjistíte, že dělat díry do světa není až tak nutné.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM