EN

Šílení střelci

šokující vraždy bez příčiny

Jaromír Slušný


Šokující vraždy bez příčiny
Hromadná střelba do nevinných obětí je jedním z nejděsivějších zločinů, jaké známe. Tyto střelby na amerických školách jsou obecně známé a lidé po celém světě z nich byli zděšeni. Málokdo už ale ví, kdo byli oni vrazi, jaký byl jejich životní příběh a co je dovedlo až k jejich hrůznému činu. Jaromír Slušný precizně dokumentuje fenomén šílených střelců a nejznámější případy nejen v Americe, ale i po Evropě nebo v Rusku.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 328
EAN 9788076832541
Datum vydání 01.12.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hromadná střelba do nevinných obětí je jedním z nejděsivějších zločinů, které známe. Tyto střelby na amerických školách jsou obecně známé a lidé po celém světě z nich byli zděšeni. Málokdo už ale ví, kdo byli oni vrazi, jaký byl jejich životní příběh a co je dovedlo až k jejich hrůznému činu. Jaromír Slušný precizně dokumentuje fenomén šílených střelců a nejznámější případy nejen v Americe, ale i po Evropě nebo v Rusku.

Tématem této knihy jsou lidé, kteří na své okolí útočí v podstatě bez jakékoli zjevné příčiny, pouze kvůli tomu, aby si na něm vybili zlost, frustraci, pocity méněcennosti nebo nedocenění vlastní osoby, někdy ale i patologickou nenávist vůči všem, kteří mají jinou sexuální orientaci, nesdílejí jejich názory či politické sympatie nebo jsou jednoduše úspěšní.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM