EN

Dobrodružky

Ivana Peroutková


Někdy se musíte ztratit, abyste našli sami sebe
Maruška se musela z jižních Čech přestěhovat do Prahy, protože se její rodiče rozvedli a máma chce ve městě začít nový život. Marušce však v novém domově chybí nejen táta, ale i les, hájovna a kamarádi. Naštěstí potká Johanku, která to s rodiči taky nemá lehké. Společně se rozhodnou aspoň na chvíli všemu uniknout, utečou z domova a vydají se za dobrodružstvím. Dokážou dívky čelit i nepříjemným překvapením, které je během napínavé cesty potkají?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788076613775
Datum vydání 19.05.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,338
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Maruška se musela přestěhovat do Prahy z jižních Čech, protože se její rodiče rozvedli a máma chce ve městě začít nový život. Maruška ale nechtěla nic měnit, v novém domově jí chybí nejen táta, ale i les, hájovna a kamarádi. Naštěstí ale náhodou potká Johanku, kterou neustále kontroluje její máma, a zjistí, že není jediná, kdo to má s rodiči těžké. Společně se rozhodnou aspoň na chvíli všemu uniknout, utečou z domova a vydají se za dobrodružstvím. A i když je na cestě čekají i nemilá překvapení, spolu dokážou čelit snad všemu. Nebo ne?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivana Peroutková

Ivana Peroutková

Ivana Peroutková píše pro malé čtenáře, teenagery i dospělé. Její prvotinou je kniha Na vahách života. Je autorkou mimořádně úspěšné série o holčičce Aničce. Menší čtenáři si oblíbili také její minidetektivky Ukradená cukřenka a Ukradený prsten ze série Frantík, malý detektiv. V roce 2018 odstartovala Ivana Peroutková knihou Valentýnka a narozeniny další knižní sérii, tentokrát o nevšední holčičce Valentýnce. Knihy Ivany Peroutkové se pravidelně umisťují na předních místech čtenářských anket a získaly několik ocenění. V roce 2018 získala za sérii o Aničce také Cenu Albatrosu za významný počin.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM