EN

Deník malého Minecrafťáka: komiks komplet 1

Cube Kid


Souborné vydání Minusových dobrodružství v komiksu
Minus rozhodně není vesničan jako ostatní, sní o tom stát se bojovníkem a jednoho dne se vydá se vstříc dobrodružství. Zombie Chropt, kterou potká, naopak sní o tom, že se stane člověkem. Společně se vydají na cestu, na které se k nim postupně připojí Marguerite, bojovník Albéric a zvídavá Bagel. Napětí a osobní spory v týmu ale rostou a tváří v tvář drakovi si nakonec každý bude muset vybrat, zda se sjednotí, nebo raději prchne!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Journal d’un Noob
Původní jazyk francouzština
Počet stran 184
EAN 9788025150399
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 10
Formát 210x297 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,93
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Čtyři dobrodružné komiksy v jednom!

Minus rozhodně není vesničan jako ostatní, sní o tom stát se bojovníkem. Jednoho dne sebere odvahu a vydá se vstříc dobrodružství. Zombie Chropt, kterou potká, naopak sní o tom, že se stane člověkem. Společně se vydají na dobrodružnou cestu, na které se k nim postupně připojí Marguerite, bojovník Albéric a zvídavá Bagel, s cílem najít portál do říše Konce a poté se utkat s drakem! Napětí a osobní spory v týmu ale rostou a tváří v tvář drakovi si nakonec každý bude muset vybrat, zda se sjednotí, nebo raději prchne!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Deník malého Minecrafťáka: komiks"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Cube Kid

Cube Kid

Cube Kid, vlastním jménem Erik Gunnar Taylor, je autor žijící ve Spojených státech na Aljašce. Je velkým milovníkem videoher – Minecraftu zejména – a velmi brzy v sobě objevil vášeň pro psaní fanfiction. Jeho první kniha, Deník malého minecrafťáka, vyšla v únoru 2015 jako e-book a v komunitě hráčů Minecraftu okamžitě sklidila obrovský úspěch. Když Cube Kid nepíše, kutí ve svém autě, hltá stránky fanfiction… a hraje svoji nejmilejší videohru!
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM