EN

Hledáme se a nacházíme mezi jedničkami a nulami, či v náručí blízkých? Binární kód našich vztahů napovídá, že na tyto otázky neexistují jednoznačné odpovědi, ale zamýšlet se nad nimi musíme…
Bankovní úředník Jak má stabilní zaměstnání a harmonické manželství. Bohužel se mu do života vkrade neobvyklý koníček, za který se trochu stydí. A když má provozování jeho kratochvíle neblahé následky, založí jako protiváhu dobrovolnickou organizaci na poskytování něhy. Do projektu zapojí přítele a známou z mládí, servírku z oblíbeného baru, a nakonec i vlastní ženu. Co jim do života tato aktivita přinese a kdo budou jejich klienti?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076506428
Datum vydání 28.03.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,164
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Je možné nabídnout osamělým duším v odosobnělé době objetí a pohlazení bez nároku? A lze přijmout zájem na objednání?

Bankovní úředník Jak má stabilní zaměstnání, harmonické manželství a dva malé syny. Bohužel se mu na prahu čtyřicítky vkrade do života prvek nesouladu s jeho na první pohled hladce plynoucím životem. Je to neobvyklý koníček, za který se Jak trochu stydí. A když má provozování jeho kratochvíle neblahé následky, založí jako protiváhu dobrovolnickou organizaci na poskytování něhy. Do svého projektu zapojí přítele a známou z mládí, servírku z oblíbeného baru, a nakonec i vlastní ženu. Co jim do života tato aktivita přinese a kdo budou jejich klienti?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM