EN

Belmondo: věčný rošťák

Jiří Žák


Osobitý životopis „Muže z Acapulca“, doknalého Le Magnifique, nepřekonatelného Jean-Paula Belmonda.
Osobitý životopis „Muže z Acapulca“, doknalého Le Magnifique, nepřekonatelného Jean-Paula Belmonda. Herce, který se stejně dobře popasoval s úlohami od režisérů francouzské nové vlny, jako s rolemi hrdinů akčních filmů či komedií. Jedním jste si mohli být vždy jistí – tenhle frajer byl sám sebou v každém záběru, dublovat se nikdy nenechal a svou odvahu několikrát velmi draze zaplatil. Zkrátka milovali jsme ho a milovat budeme. Navždy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 9788076830165
Datum vydání 06.12.2021
Věk od 14
Formát 148x210 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,554
Typ Kniha

Osobitý životopis „Muže z Acapulca“, dokonalého Le Magnifique, nepřekonatelného Jean-Paula Belmonda. Herce, který se stejně dobře popasoval s úlohami od režisérů francouzské nové vlny, jako s rolemi hrdinů akčních filmů či komedií. Jedním jste si mohli být vždy jistí – tenhle frajer byl sám sebou v každém záběru, dublovat se nikdy nenechal a svou odvahu několikrát velmi draze zaplatil. Zkrátka milovali jsme ho a milovat budeme. Navždy.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Žák

Jiří Žák

Jiří Žák je herec, scenárista, milovník Francie a překladatel z francouzštiny. Prosadil se také jako spisovatel. Vystudoval DAMU a dlouhá léta byl členem pražského souboru Divadla na Vinohradech. Přeložil přes sto knih, mezi nimi i bestsellerové thrillery Bernarda Miniera. Sám je autorem mnoha knih a televizních dokumentů o Francii, například průvodce Co ještě Paříž neřekla.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM